Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

30/10: Namnsdagslimerick till Elsa och Isabella

 

 

På dansrestaurang i Järfälla

satt Elsa och skön Isabella

och satte betyg

på karlar i smyg.

De var mer sexuella än snälla.

 

 

 

 




Fri vers av © anakreon VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-29 08:18

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Men så sa Isabella
ska vi kanske va snälla
du märker ju att
det är rent av gonatt
annars att bli någons fjälla
2008-10-30

  Gunnel André VIP
Mycket limerickiskt med sista radens tvetydighet om vilka som var vad.
2008-10-29

  Eaglemountains VIP
Tjusig limerick som två "sexiga" damer....
2008-10-29

    Maria Malm
Ler..
2008-10-29
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP