Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om du tror att jag spelar svårfångad, så har du fel, därför att jag är inte intresserad av en kille

om du tänker på mej som den jag är och
inga termer du hittat i ordlistan, då är jag din för evigt.




Övriga genrer av ohyesandyouknowit
Läst 391 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-29 10:54



Bookmark and Share


  Quasimodo
Klokt och insiktsfullt för att vara och så att bli sedd !!
2008-12-05

  Betlehemsstjärnan VIP
Ord och inga visor, men tankar som berör/B
2008-11-04

  Michaela Dutius
En spännande text som berör
2008-11-03

  Larz Gustafsson VIP
Ett bra ställningstagande.
2008-10-29
  > Nästa text
< Föregående

ohyesandyouknowit
ohyesandyouknowit