Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Några små ord


Ser ni inte??

Har ni tittat er omkring och sett vad ni alla dagar ser men inte uppmärksmammar alls.
Ni säger ni saknar massa saker men om ni tittar er omrking och ser hur mycket ni får gratis. Om vi skulle ta bort dom sakerna skulle ni märka vad till exempel en skog kan göra eller en gräsmatta.
Snälla glöm inte saker som finns där för er, för om ni mistar dem kommer ni sakna dem.
Om jag skulle ge er ett råd så skulle jag säga att ni ska börja titta er omkring och riktigt se vad som finns omkring er och inte ta något för givet. Låt inte andra människor ta det i från er utan kämpa för det. Kämpa för ingen annan brukar ha modet att säga i från. Det finns ofta dom som inte kämpar och förlorar istället det de håller kärt.




Övriga genrer av Amqi
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-30 19:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amqi