Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av bluesgruppen Bob Knifescarfs


Även en blues kan...







...på tillvaron sätta sprätt

få en att gå ut i vädret


och med breda leenden till höger och vänster




verkligen meddela sin lust

att famna och ta i hand


med resten av mänskorasen...




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-01 20:21



Bookmark and Share


  Vilsen Annette-hittar vägen
Visst är musik så otroligt viktigt. Den får oss att gråta eller skratta eller älska.... Den skapar minnen, den förgyller en dag osv
2008-11-02
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP