Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tobias och Johanna ni är så söta. =')


Till johanna och tobias =)

Atte se er två tillsammans ger mig hopp.
Hopp om att det finns en oskyldig kärlek.
Den kärlek och det ni delar,
det vackraste som finns.
Att ni två är ett par gör mig så otroligt lycklig.
Ni finns här för mig och jag finns här för er.
Det är ni två som gör livet så fantastiskt,
jag kan se att ni är lyckliga ihop och det gör mig så glad
att jag bara vill leva livet.
Johanna och Tobias ni gör livet värt att leva.
Er kärlek är det vackraste som finns =')





Övriga genrer av chippsi
Läst 285 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-01 22:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

chippsi
chippsi