Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag ska härifrån, men dock lite osäker på om det är av ren rädsla eller bara pågrund av studier.


Flyckt eller bara flytt

Jag vet
Jag vet att jag ska härifrån

Men varför?
Är det för studierna
eller för att slippa Halmstad?

Om det har jag inte
den minsta susning.

Kanske är det havets tjusning,
kanske är det rädslans berusning

Snart, så snart
ska jag äntligen få komma härifrån

Jag ska åka helt själv
omgiven av tystanden
och havets brus och vindens sus.

Jag kommer blicka utöver stan
strax innan jag drar

Sen blir det nog någonting i stil med
"Hej då Halmstad!"




Fri vers av chippsi
Läst 259 gånger
Publicerad 2010-03-22 19:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

chippsi
chippsi