Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lydig som jag är

Lydig som jag är
lyssnar jag mest på din nya musik
fast jag gillar den gamla och fattat den ganska bra
tycker jag

och spritt språngande galen som jag är
så har jag kuddar där dikt blir skriven
när jag hänger upp dem i trasor över krukväxter, ituriven
där kan dom hänga tycker jag
och känner mig smart

narrativt driven som jag är
har jag målat om mina braller
i färger som satan inte sett
jag har drömt om att göra bort mig
tror ni kan få se det hända
en stilla dag när fälten ligger en mjukare vända
kanske då
idealt sett

kanske en dag
ja




Fri vers av tonkix
Läst 223 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-03 02:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tonkix
tonkix