Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ok, delivering - afghanistan callin´ brindisi, shipping-depot with freshwaterbladders

 

 

 

 

 

 

 

 

baby det är lite tråk-tråkigt utan dig
måste du sova - och varför i hela friden måste det spöregna

 

den unga grabben i den kraschade paketbilen

 

kan jag gissa hur hans mor kommer korsteckna sig
med telefonluren i ena handen

 

var han bara omtöcknad - som om i en film - vad kommer hon kanske tänka, trettio meter räcke - kan man kalla det för en spillra

-

 

killen som kör ambulansen är kär i en tjej
hon heter kanske fina

 

 -

ska vi låtsas att det här är en semester
åh, vad jag snackar - och älskar dig - jo - när du snusar så där

vårdslöst och snarkar
dig igenom hela plattan - greatest skithits

-

när vi kommer till sarzana - kärleken,
då är rostock ett långtbortskämt - igårmorse -

mätt är inte rätt ord - mental snarare - en sorts inställning

etapp - ett - kanske, det var igår - fyllna till tillsammans - och
det här är bara ord

-

den där tjejen är fan felknullad, hon passar inte in
störd är ett annat ord

-


mannen med revärerna hänvisar oss - military airforce -
havet kastar sig, det är suddigt och grått

en vit jeep med UN-logga och gula blinkers ledsagar

du bokstaverar nyvaket
på instrumentbrädan kryper en blågrön skalbagge

det regnar inte mer




Övriga genrer av wayward - taiga
Läst 145 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-11-03 08:35



Bookmark and Share


  Vind
Väg-lyrik för alla vidöppna sinnen. Älskar dina europautsnitt...
2008-11-03

  Inkarasilas
Roadtrip och han ligger och sover med fötterna mot instrumentbrädan, kan nästan höra det stilla snarkandet, ihopkurad där mot rutan och huvudets skumpande i krökarna och allt du ser passera förbi och tankarna som seglar iväg på motorcyklar. Ja, ta mig med, det är rätt underbart hur det rullar fram i expressfart och så bensindoften över Rostock. Hej vad du är praaaaa.
2008-11-03

  Per Rydberg
Närvaro: starkt och mäktigt skildrar du med ett sjusärdeles flöde som om dikten vore en enda utandning; suveränt!
2008-11-03
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga