Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag pissar på ditt genus perspektiv.

Du lägger in protest
nu blir det disskussion
vilken argumentfest och du är lätt bäst
när du citerar slitna genus perspektiv.
Kan du inte bara ta ett fett kliv?
Det är inte sjuttioåtta
du kan kämpa med måtta

En trollsländeexpert
smått nervös och allt för snäll
kan gott få slippa ditt gnäll
vi andra också för den delen
är trött på att höra om alla felen
som tydligen följer med mitt kön
Du bränner folk på bål för fakta du inte tål
tag plats i kön
1400 talet nästa!

Testosteron betingad agressivitet?
Realitet!
Arvsbunden otrohet?
Ingen raritet
Men att män och kvinnor inte är helt biologiskt lika
det får dig att skrika?
Du är en jävla hycklare
En gycklare som inte fattar ett skvatt
och skapar infektionsdebatt
bara för att...

Du är allt för enkelspårig och hemmablind för jämlikhet
Men du är duktig på elakhet
Dygnet är väl både ljust och mörkt för dig
fast endast natt
Sov tungt och håll käften tack

God fucking jävla natt!




Fri vers av Morfeus
Läst 410 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-04 02:50



Bookmark and Share


    EMITSTI
Inte lätt att kommentera denna text...

Ilska
Svek
Förstående
Vilja
Kärlek

Vibrerar i denna text

Varje upplevelse i livet leder en vidare...
2008-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Morfeus
Morfeus