Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOM NÅGON

du ser ut som nån

jag vill förbarma mig över

fast du menar det är nåt

du inte behöver

ta emot en hälsning

ifrån en som blev över:

fast vi söker finns det inte

nån lyckoklöver

du ser ut som nån

som jag vill krama i natten

någon som vill krypa upp

intill mig som katten

skrämda ögon som jag

ville fylla med glitter

liksom varje vårskog fylls

av fåglarnas kvitter

du ser ut som nån

som jag vill kyssa försiktigt

någon som jag skulle kunna

älska på riktigt

LARZ GUSTAFSSON

5/11 2008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 412 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-11-05 15:43



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Omfamnande värme i varje ord, vackert!
2008-11-08

  Svartsilver
mycket fint skrivet!
2008-11-05

  Marie Å
Fint skrivet .....även om det är lite sorgligt....... men det varma hjärtat känns....
2008-11-05

  madigan
Glitter till dej!
2008-11-05

    sajo
Ett varmt hjärta. Läser ut hjärtevän. Gillar denna text.
2008-11-05

    ej medlem längre
Jättefint skrivet!
2008-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP