Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag har väl aldrig riktigt trott på magi. Trolleri som gör allt bättre,eller förbannar allt i evighet. Jag tror väl inte på dt nu heller. Men magi,den finns.


Magi i sin högsta form

Om magi finns i värlen,på jorden..då är dt när jag är med han.
När allt känns så levande,tillgängligt,när JAG är befintlig.
När tankarna är fokuserade,de flyger inte omkring här och var.
Allt,dt är nu.
Dt finns inte någon speciell tidsuppfattning.
Dt enda man ser,känner,hör..dt är varandra och ens tankar.
Alla sinnen är skärpta,dt finns inget annat.
För mei,så tror jag inte att magi hade existerat utan han.
Den hade inte funnits för just mei iaf.
Jag tror alla upplever den magin när de befinner sei med den rätte.




Övriga genrer av SystematicSugar
Läst 180 gånger
Publicerad 2008-11-07 10:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SystematicSugar
SystematicSugar