Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Naima Wifstrand (1890-1968) och Naemi Briese (1908-1980), två av nittonhundratalets stora scenpersonligheter, hedras med denna limerick


17/11: Hyllningslimerick till Naemi och Naima

 

Två firade scenhistrioner

som gladde i ord och i toner

var Naemi och Naima

som ständigt oss charma'

och lockade fram ovationer.




Fri vers av © anakreon VIP
Läst 388 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-09 11:04

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
snyggt limerickat och hyllat Calle
2008-11-14

  lodjuret/seglare VIP
konsten att rimma
iförd känslodimma
fast en rick är en rick är en rick
du summerar raskt på ett kick
historien du vill förtälja
att på tiljan sång gå o sälja
2008-11-10

  korpfjäder
Svartvita gamla filmer....
som luktar morfars halskarameller.
2008-11-09
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP