Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När det är mörkt.


Brinnande himmel utan regn

jag ser dina ensamma silhuett
i min spegelbild
du försvinner som löven
i en höststorm
de osynliga sotkonturerna
går inte att tvätta bort från spegeln

jag kan höra ljudet från de
tysta tårarna
de är som en brinnande
himmel utan regn

de mörka dropparna blir inte
lättare att kämpa emot
med tidens gång




Fri vers av Elin E
Läst 386 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-05-22 13:50



Bookmark and Share


  fiischwer
oj vilken fin (:
2008-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Elin E