Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När styrka inte finns.


Skira molnvävar

frusna drömmar
gömda under isen
svarta känslor
som vuxit med tiden
osynliga tårar
som bara rinner inuti
djupa sår
som är läkta på ytan
skira molnvävar
som lätt kan brista
isdroppslika vindar
lika pålitliga som stormar

kaossvärtade tankar
spegelbilden som sakta krossas
ljusblå ängel
de som faktiskt finns
mörka skepnader
som kan kallas ensamheten




Fri vers av Elin E
Läst 336 gånger
Publicerad 2004-05-22 13:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin E