Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt är inte vad det ser ut att vara.


Färgsprakande himlavalv bortanför regnbågsdraperierna

ett färgsprakande himlavalv
i den tidiga morgontimman
glittrande vågskvalp som kastar
klarblåa skuggor på klipporna
tårfria vindar
virvelskaparna på det stillsamma havet
allt det kan du se
när regnbågsdraperierna är fördragna

en svart sky och evigt pågående solnedgång
skvättande mörkt vågskum
från de ständiga stormarna
kalla brisar som förstärker
det nattlika intrycket
det kan du se om jag skulle
visa dig hela verkligheten




Fri vers av Elin E
Läst 336 gånger
Publicerad 2004-05-22 13:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin E