Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Återvändande


Behöver inte bli men kan bli

Skrev om dig idag
Vet
du är mest dröm
Min barndomsskada
min tragedi
men också kreativ orsak
Du är fin
Undra om jag sa det
om jag tyckte det


Med åren kan man hitta sig själv
Vad man egentligen söker och bejakar
I innersta innersta
Synen förändras
ur flera vinklar
Behöver inte bli ljusare
men kan bli

Finns något jag vill tillbaka till
Det är väl då du dyker upp
som en symbol
Kan passa på
att tacka Upphovet
för dig som symbol
på återvändandet
till det ljusa
som kan bli




Fri vers av användarvänlig
Läst 428 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-11-11 18:44



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"Med åren kan man hitta sig själv
Vad man egentligen söker och bejakar"
Tar med speciellt detta som ett bevingat ord idag.
Applåd!
2009-02-25

  alvan
Den här var också bra, min barndomskada tycker jag var suveränt. Tungmodig, vemodig... jag gillar den!
2008-11-22

  Sladjana Zubcevic
"Skrev om dig idag
Vet
du är mest dröm
Min barndomsskada
min tragedi
men också kreativ orsak
Du är fin
Undra om jag sa det
om jag tyckte det
Då"
Bra skrivet.
2008-11-18
  > Nästa text
< Föregående

användarvänlig