Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
princess inspirerade


Några ord om vänskap







en vän är en människa
som ger av sig självt
utan tanke att i första hand få tillbaka
kunna köpa eller köpslå sig till gensvar

för att få en vän
behöver jag själv vara en
villkorslöst

ibland känner jag en sådan oerhörd lust
att vara en sådan vän
till en annan människa

men det är inte alltid
som den människan orkar bära bördan
av att behöva ge
omedelbart i närvarande stund




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-12 11:23



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Vist och berörande skildrar du vänskapens hemlighet
2008-11-12

    Bodil Sandberg
Vackraste kloka rader om vänskap...många gånger menar man så väl men det kan bli så fel..att ge av sig själv kan också vara att lasta sin vän..man får överväga innan..och det är inte alltid lätt det heller när känslor ska ut..
2008-11-12

  prinscess VIP
vad vackert och varmt skrivet
vad roligt och i vänskaplig anda att jag inspirerade
till detta vackra
2008-11-12
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP