Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att möta en människa

Att möta en människa

och upptäcka

att man skakar hand med sig själv

och gå vidare

med tio inslingrade fingrar




Att möta en människa

och se världen med fyra ögon

och sig själv med ny vänlighet




Ovanligt




Fri vers av Tina-sol
Läst 251 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-13 22:59



Bookmark and Share


  frantic
har läst ett litet antal
av din enorma produktion
(hur hinner du? eller
vad snabb du är!)

måste säga,
ofta mycket fyndigt..
och roligt

ska läsa mera!
2008-11-19

  Lejonhjärtas poesi
Sällsynt vackert möte:)
2008-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol