Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Absolut Mörker

Döda mig
Döda mig nu
Döda mig snabbt

Allt kommer tillbaka igen


Jag vill inte!
Låt mig vara!


Jag är fast i landet utan namn och utan plats
Där alla varit och ingen är

Det hjälper inte att springa
Det hjälper inte att stå

Hon finns där som en skugga
Lämnar aldrig sin plats
Dag som natt

Månen ger också skuggor

Även när allt verkar som mest dolt finns skuggan


Döda mig, min skugga finns kvar.




Fri vers av Emi the Visionary
Läst 966 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-16 19:11



Bookmark and Share


    Skrivarn
Förföljd av sin älskade i tanken....
2009-01-28

  Johnnna
massa massa massa vacker erik <3
2009-01-21

  Suzy med punkterna
Kan läsa så mycket smärta i texten. Bra skrivet och mycket berörande!
2009-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Emi the Visionary
Emi the Visionary