Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har väntat...


      din rösts närmande
     till orden du sparar
                      för mig


för de stunder
          vi funnit tillsammans


   bevarade ögonblick


             tysta stumma


     fyllda av skörhet


          i självklar rodnad



tills vi stillar oss



                går till mötes

    och berör


            allt som berättar om oss




Fri vers av Nightngale
Läst 718 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-17 20:45



Bookmark and Share


  Margithe VIP
En bra text, väldigt vacker och innerlig
2008-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Nightngale
Nightngale