Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här handlar visserligen om glass, men hade du klickat på texten om du trott att texten avhandlade något så pass mesigt som just glass, öh konserveringsmedel


Något litet om öl





Om det var lika räligt mye
konserveringsmedel i billigt öl
som det är i gebe halvliters
jordgubbsripplad glass...

...skulle det gå att hälla upp
nämnda öl utan att ha ett glas
redo för det, ölet skulle ställa sig
i givakt som en seg isbit
ringlad på sitt första lager och upp
i topp och sedan gå att hålla i handen
medan den hälldes ner i halsen...

...när du stjälper upp glassen
ur paketet på en tallrik och låter
den ligga där orörd i rumstemperatur
kommer inte mycket av den ha smält
ens efter en tre fyra timmar...
...är det äckligt eller är det äckligt?




Prosa (Novell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 233 gånger
Publicerad 2008-11-17 20:51



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
lägger man en plastcolaflaska i frysen så separerar colan och vattnet från varandra och det blir sedan en konstig känsla att dricka innehållet då den tinat klart...
2008-11-21

  madigan
Här i den här delen av landet smälter glassen efter en kvart. Blir en oätbar sörja! Lägger man in en flasköl i frysen smäller den av!
Från en som äckligt outbildad i detta ämne :(
2008-11-17

    enna
Äckligt kanske, men sant?
2008-11-17
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP