Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trasiga tankar



det vittrar liv
så grip bliv

*

återlev allt
som är vid minne

*

skönheten
den omedelbara

nu nyss
längtan




Fri vers av Nightngale
Läst 647 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-17 21:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nightngale
Nightngale