Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets mening-hitta sig själv

Jag är synsk

Jag vet allt
Jag vet då
Jag vet nu
Jag vet sen

Men en sak
Vet jag inte
Vem är jag?

Vet allt om alla
Utom mig
Vem är jag?




Fri vers av AnnaEss
Läst 230 gånger
Publicerad 2008-11-18 14:03



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Människan är ändå, hur medial och klärvoajant hon än kan tänkas vara, tämligen begränsad...
2008-11-18
  > Nästa text
< Föregående

AnnaEss
AnnaEss