Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Anakreon inspirerte


Kritik på en text (XXXIV)








jag bara älskar dessa rader
de minner om en eskader

bombplan vilka ses strax i vyn
lyfta där högt upp mot skyn

fast det blott är ljud i ett öra
man åter skall få höra

bara tänka sig filmens duk
om den är av det slags stuk

som visar i bild och färg
det som gå genom ben och märg




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 244 gånger
Publicerad 2008-11-18 20:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP