Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till dig stjärnan


brev till min kära

Att få veta att du älskar mig är en underbar gåva,
När du tittar på mig tänds en varm pirrig låga.

dina kyssar är underbara,
Ditt skratt är min sång.
Dina ögon är vackra
Ditt leende lika så.

Du är den som får mitt hjärta att slå,
Du gör så att magen pirrar så jag knappt kan stå.

JAG ÄLSKAR DIG!




Övriga genrer av Rävpojken
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-18 22:30



Bookmark and Share


    idantica
åh...
2008-11-20

  utstött
Helt underbar lyrik! Tack snälla du för
att du delar med dig av det vackra.
2008-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Rävpojken
Rävpojken