Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MITT LIV ÄR KRIG

mitt liv är krig

mitt liv är en självlysande stig

mitt liv är krig

en märklig och tilltrasslad intrig

mitt liv är kamp

never som spänns i ständig kramp

vindlande väg

jag stapplar med haltande små steg

mitt liv är en strid

på områden där det förr var frid

ett kroniskt förfall

tills alltsammans sprängs som karinhall

LARZ GUSTAFSSON   081119




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 1285 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-11-19 10:06



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
En hård kamp. Men stigen, om än vindlande, är belyst...
2008-11-19

  Carola Zettergren
Jepp,det sägs ju att det är striden som räknas!
2008-11-19

  mare VIP
Det kan vara jobbigt.....svettigt värre....
2008-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP