Något att se fram emot. Våren ska närma sig city igen." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Något att se fram emot. Våren ska närma sig city igen.


det snöar och töar om vartannat
för vissa är snön som rena mannat
men jag delar inte den passionen
jag klamrar mig fast vid vårvisionen

det snöar och töar om varannat
och visst har det hänt att snön har stannat
men snart smälter drivan och blir vatten
som gryningens strålar skingrar natten

LARZ GUSTAFSSON

23/3 2008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 374 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-19 10:34



Bookmark and Share


  anits VIP
Fina tankar om att det blir
vår igen
2008-11-20

  Carola Zettergren
Urtjusigt!!!!:)
2008-11-19

  madigan
Vackert omskrivet! Ser fram emot den!
2008-11-19

  •AW•
Instämmer..och du uttrycker det så galant "jag klamrar mig fast vid vårvisionen"
2008-11-19

  Rolfsdotter
Vacker längtan efter vår!
2008-11-19

    ej medlem längre
Snyggt!
2008-11-19

  mare VIP
Fint....hoppet om en ny vår finns...
2008-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP