Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


VIDRÖRD OCH BERÖRD

jag vill bli vidrörd och berörd

för jag är känslomässigt störd

jag vill bli både sedd och hörd

och slippa tro att jag är störd

jag vill bli trodd

jag vill bli nådd

vill bli bejakad och förstådd

visst vet jag vad ni tänker då:

"men det var värst vad han går på!"

jag vill bli lekt med, tagen på

för jag är alldeles för rå

jag måste mjukas upp av ljus

och av ditt hjärtas värmekrus

i dag är dagen med stort "D"

har varit tillräckligt ifred

så ta min hand och led mig ut

jag är ett lättantändligt krut

LARZ GUSTAFSSON

081119




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 1338 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2008-11-19 14:47



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En stark dikt som jag tycker om och återvänder till nu och då
2010-11-20

  backsippa
Klart jag vill, skönt och enkelt helt tagen av detta självklara
2009-05-02

  aol
oj vacker berörande känslosam bravo
2008-11-22

  Elaine.S VIP
Om man inte blir "vidrörd och berörd"
så blir det känslomässigt tungt att
närma sig livet och dagen...
2008-11-20

  Miss Mod
Känns som jag har en frände,
mitt i allt elände.
TACK
2008-11-19

  Måna N. Berger
Väldigt fint skrivet Larz!
Här har du ett litet värmekrus som klappar för dig, i bröstet på en vän!
2008-11-19

  Carola Zettergren
Snitsigt värre,busigt rimmat!
2008-11-19

  mare VIP
Längtan stark i flödande ord...
2008-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP