Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På min dators skärm


Jag vill ha dig nära mig
känna dina armar runt min hals

Jag vill lukta din hud
se djupet i dina ögon

Jag vill andas dina anletsdrag
höra ditt skratt

Jag vill finnas i din närvaro
vara här och vara nu


Du försöker analysera vad som är fel
på min dators skärm




Fri vers av Mona igen
Läst 310 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-23 18:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mona igen