Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljus till folket

Snö
är ett sätt
att ge frid
åt en tid
av mörker
och kyla
Ljus
till folket




Fri vers av Tea Alex
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-26 10:01



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Snö är ett sätt att få mig arg och irriterad.
2008-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex