Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt bokmärke

Ge mig mer
det säger jag ofta
i alla möjliga
situationer
Ibland
får jag
ett bokmärke

Det glittrar




Fri vers av Tea Alex
Läst 241 gånger
Publicerad 2008-11-26 12:39



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"I need more", som Iggy Pop sjöng.

Glittrar man själv skall man ha bokmärken.
2008-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex