Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

långt härifrån .

Jag vill att du går
smärtan förflyttas i kroppen
placeringar jag aldrig sett förut
viljan sviker och jag vill lämna
jag förstår inte vad det är
jag vill känna värmen
men kylan får mina ben att svika
jag vill bort men jag vill att du är nära
jag vill att du går
bort långt bort härifrån
det finns inga ord för ett inre kaos
det finns inga ord när det här går sönder
i mitt huvud




Övriga genrer av tomorrow
Läst 241 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-26 22:34



Bookmark and Share


  Miss Mod
Jag tycker Du beskriver det ordlösa kaoset, mycket talande. Lycka till vidare.
2008-11-29

  Eva Langrath VIP
Stark text som griper tag.

Eva
2008-11-26
  > Nästa text
< Föregående

tomorrow
tomorrow