Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kände du någonsin henne?

du sa att hon var så mycket mer
för dig har hon världens vackraste leende


(har du någonsin sett ett bländande leende dö?)


du viskade att ingenting
kunde mätas med hennes skönhet
när du tog på hennes kropp


(har du någonsin känt den finaste kropp skaka av köld
i det varmaste rum?)


du kände på henne
utan att röra
skrikandes att hennes ögon
var det vackraste du sett


(har du någonsin sett ett par ögon som mördats av lögnerna?)


för dig var hon så mycket mer
hon var den underbaraste flicka
du någonsin känt


(har du någonsin känt en flicka du drev till misstro
över livet?)




Övriga genrer av Angelio
Läst 426 gånger
Publicerad 2005-08-15 00:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angelio
Angelio