Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

how come?










en sorg



väger inga gram


inga ton



men är så tung




så oerhört tung att bära




jag förstår





men ändå inte




Övriga genrer av Aquarius
Läst 424 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-29 00:16



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg VIP
Ja sorgens börda är ojämförlig trots sin ringa vikt..tynger själ och hjärta mer än något annat..så oerhört väl du fångar det men vän!!!
2008-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Aquarius
Aquarius