Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ser du mig

Genom vindar
mjuka, hårda
genom moln
av rosa drömmar
och genom trasade
gardiner
och hemstickade tröjor
fulla av hål
ser du mig
mig
och jag andas




Fri vers av Tea Alex
Läst 205 gånger
Publicerad 2008-11-30 17:13



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Fantastiskt fin.
2008-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex