Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ovisshet...bagatell



Vågskvalp mot stranden
klucket mot bryggan ligger
i en nytjärad
eka och ser stjärnorna
blekna när solen går upp

vällust livet
var dags gåva intet ont
anande om att
det en dag är över tar
dagen med överraskning




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 223 gånger
Publicerad 2008-11-30 18:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP