Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt tyder på att namnet Lydia ökar i popularitet.

Därför detta lilla förnumstiga råd.




3/12: Namnsdagslimerick till Lydia

 

 

Se upp med ditt kärleksliv, Lydia

och tro inte männskor är spydiga

och att det är spex

att oskyddad sex

är en bergsäker väg till klamydia!

 

 

 




Fri vers av © anakreon VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-01 17:16

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
hahahaha som du får till det..klamydialt snyggt!!!!
2008-12-04

  Rune Thorsell
Aj! Mina handflator!
För att inte tala om mina bukmuskler!
2008-12-04

  Gunnel André VIP
Pedagogisk upplysning i en som vanligt underhållande form!
2008-12-02
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP