Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lockfågel lapar sol...bagatell



Pippi på fåglar
pigtittaren en mes väl
dold i buskaget
betagen av behagen
sitter nu inlåst i bur

läser till ornitolog




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-01 18:22



Bookmark and Share


  vera gade VIP
den här var rolig!
2008-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP