Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förtröstan...bagatell



När det känns som mest
tröstlöst i mörkret behövs
lite hopp och en
stor dos av glädje för att
ljuset ska återvända




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 229 gånger
Publicerad 2008-12-01 18:35



Bookmark and Share


  vera gade VIP
Instämmer-
2008-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP