Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Några nämnda många glömda, Palmetravesti...bagatell



Equador Chile
Panama Aghanistan
Jugoslavien
och Irak när får vi se
alla skyldiga stå upp

inför rätta och dömas
i krigstribunalen i Haag




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-01 19:04



Bookmark and Share


    Scribble
du glömde Zimbabwe,
Sudan, Somalia,
Rwanda, Nigeria,
Kenya, Kambodja,
Nord Korea
och många fler!
/S
2008-12-09

    Scribble
du glömde Zimbabwe,
Sudan, Somalia,
Rwanda, Nigeria,
Kenya, Kambodja,
Nord Korea
och många fler!
/S
2008-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP