Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överlevnad...bagatell



Decembermörker
kyla grådis sommaren
känns så avlägsen
tänder ett ljus drömmer mig
bort till varmare länder




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-01 19:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP