Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
girighet


Snatch & run!

När har du gjort oss andra tomma och fattiga?
När har du gjort dig själv full och rik?

Vacker blir ful, och ful blir vacker,
men spelar det någon roll när du är helt ensam?




Övriga genrer av Addi
Läst 353 gånger
Publicerad 2005-08-15 19:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Addi
Addi