Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hat utan kärlek .

maktspel som får mig att hata
ord som tvingar mig att springa
dörren hårt igenslagen
min tavla ensam på mitt golv
utslagen tom i sängen
trygga steg på väg upp
tröst på väg, trygghet på väg
maktspel i mitt huvud
ord jag vill säga som inte blir förstådda
påminnelser som får mig att vilja skriva
sida efter sida med epistlar
för det är just som tistlar i mitt huvud
alla ord och förlusten jag känner
allt hat jag vill lägga på ett papper
och ge bort så att det går att förstå
att mina kinder aldrig mer blir vattentäta
allt är förstört, jag är förstörd
med trygghet vid min sida vill jag försöka igen
men jag är maktlös på min egen hemmaplan
om ni ens skulle kunna veta
vad ni har gjort mot mig




Övriga genrer av tomorrow
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-02 19:14



Bookmark and Share


  Svartsilver
Stark text till 1000!
2008-12-02
  > Nästa text
< Föregående

tomorrow
tomorrow