Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Så var det med det lilla helgonet!" (KarlGerhard)

Barbro är den nordiska formen av namnet Barbara 




4/12: Namnsdagslimerick till Barbara och Barbro

 

 

"Du Barbro, låt mig blott förklara

att sanningen bak Sankta Barbara

är ifrågasatt

så jag tycker att

'Sankta Barbro' kan du nog avvara!" 

 




Fri vers av © anakreon VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-03 14:54

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Rune Thorsell
Mången man i sin ensamhet
lever i celibat som ni vet.
Men då hjälper i nöden den rara Barbara
med värme och darr — hon den uppblåsbara.
2008-12-04
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP