Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lsmvffjjfh

andas instängd förlust
ligger i orörligt oförmögen
ovillig fosterställning
i sinnestillståndet du lämnade mig
sedan ett tag tillbaka
tänker jag på om jag skulle
öppna fönstret , vädra lite
titta lite på fåglarna
avundas friheten
jag inte ger mig själv

men så tänker jag
att jag nog inte nått den fasen en
att tomheten måste
föraktas till max först
att det alltid kommer nya fåglar
och jag inte vill se dem
förrän mina egna vingar läkt




Fri vers av blablablalala
Läst 321 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-12-04 19:23



Bookmark and Share


  Tim Söderberg
Bra. Smärtsamt
2009-02-25

  dead_prez
bokmärker
2009-01-27

    Petro Nella
SUPER BRA
2008-12-07
  > Nästa text
< Föregående

blablablalala