Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mr Lundgren skrev texten 'Deja vu' och jag kunde inte låta bli, varken att läsa den eller kommentera densamma och här är kommentaren i dess verkliga essens, oavkortad och dessutom oerhört spännande, rent av fascinerande i sin klart lysande emotionalitet


Kritik på en text (nr 94)






'vad är julgran'
är det första som slår mig
eftersom jag av vana
läser vissa utvalda texter bakifrån...

...att jaga ett konstant tillstånd
låter inte alltför svårt
många är de som redan befinner sig där
berusade av en tanke om en grå vardag
fast i en evig rundgång av rutinhändelser...

...lycklig är den
som måste jaga sådana upplevelser
för att de tycks honom så som lyx




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-04 20:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP