Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Just som allt lättade

Just
som allt lättade
och snön föll
som avsvimmade, små nakna änglar
mot marken
dalade och svängde
fram och tillbaka
landade för att
dö mot trottouaren
just då
när tiden vände
och allt var så stilla
slutade vi andas
för en sekund
och väntade




Fri vers av Tea Alex
Läst 172 gånger
Publicerad 2008-12-05 12:08



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Att vänta är en konst.
Att vara stilla.
Var still och besinna att Herren är Gud, som det heter i Psaltaren.
2008-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex