Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Här är skrivarjaget helt klart inspirerad av alla de som använder tangentbordet till gitarr och spela melodierna med tänderna i munnen, då blir resultatet något i den här stilen, jäklar också, jag som int tänkt använda bokstäver här... utom j förstås...


Jag har sett tomten le







;
+
-
+
J
=

;-J




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-05 12:45



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
när jag skall växa upp? om jag själv får bestämma så blir svaret förstås, aldrig! När du egentligen skall få se vem jag verkligen är? Tre timmar efter att jag själv fått reda på det, kansker aldrig, vem vet?
2008-12-05
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP