Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en inte färdig text till mig som kanske får förbli ofärdig och jag vet, lite klychig i sin ton men de ska va så....


till mig

Säg mig hjärta

vad tänker du på?


Jag är så ledsen för vad jag gjort mot dig.

Snälla du tänker väl inte sluta slå?




Säg mig hjärta

genom alla dessa år

väntar du fortfarande på att jag ska kliva av mitt sedan länge skenande spår?




Säg mig hjärta

förlåter du allt jag gjort mot dig

... och mig....?




Du ska ha eloge, mitt hjärta,

för fortsatt arbete

trots alla dagar jag förbannat dig




Det känns ibland som att du aldrig vill sluta tro

tro på att jag en dag ska orka, kunna,

vara jag




Jag älskar dig ibland

trots att du bara är jag..



så otroligt mycket, hjärtat mitt




så otroligt mycket


....egentligen....






Förlåt mig för alla veliga beslut

för alla gånger jag inte handlat fast du skrikit, ja!!!

förlåt för de gånger jag inte lyssnar

fastän jag alltid hört dig så jäkla bra



alla fula bortförklaringar

de var bara vad mitt hjärta sa..

man ska aldrig skämmas för en sån sak!





Kära hjärta

även fast min kamplust, nästan sinat helt


hoppas jag innerligt att en dag leva upp till dig

det förtjänar du

...... ett lyckligt slut....






Övriga genrer av Aquarius
Läst 398 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-05 22:45



Bookmark and Share


  Roula O
Tänk om man alltid kunde följa sitt hjärta...
Mycket bra skriven :)
2009-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Aquarius
Aquarius