Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min kompis pappa erbjöd henne pengar till en operation förra året. I födelsedagspresent.


Bedövning tack

Hon fick
ett löfte
om en operation
av näsan
till födelsedagen
Gud så snällt!
Han brydde
sig ju verkligen
om henne
och såg
till hennes behov
Respekt
är att bemöta
någon
där hon är
just då
var det någon som sa
Javisst!
Mer respekt
till folket!
Och mer
bedövning
det lär behövas




Fri vers av Tea Alex
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-06 23:08



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Gillar din vassa ironi!
2008-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex